korang terhebat..jadi terhebat dgn menyertai kami =)

Friday, November 13, 2015

Sem 3 result

Dear blog 😊 alhamdulillah syukur kepada Allah sbb sem 3 ni result aku naik aku dpt 3.33 ok la tak dpt dekan pon aku ttp bersyukur sbb dpt angka 3 yg aku nk sngt tu in shaa Allah sem 4 aku buat lagiiiii terbaikkkkk jgn main2 la liana 😔😔😔😔 aku gembira sngt sbb pagi2 aku bgtau parents aku yg aku dpt 3.33 lps tu drg ckp tahniah abh siap peluk ckp "mcm ni la ank abah"ya Allah rasa sebak di dlm hati sbb dah lama x dngr mcm ni since spm dulu IM SOOO HPPYYYY ALLAHUAKHBAR aku lagi smgt nk teruskn perjuangan ini 3 more sem and i must do my very best aku suka tngk mak ayah aku happy now i know 😭😭😭😭😭😭😭 tq for everything my total cgpa is 2.79 ermm quit low la but i will improve it soonnmmm TERIMA KASIH ALLAHHHH